20 Items

KOH PHI PHI ECRU WIT

320,75€

Koh PHI PHI is een zeer dik katoenen tapijt in één kleur.   Het is gemaakt in een dubbele dikte wat het zeer zacht maakt en erg aangenaam om aan te raken. Deze dubbele dikte geeft het ook het voordeel van omkeerbaar te zijn. Dit tapijt zal veel warmte in uw huis brengen, zowel letterlijk als figuurlijk. Het is perfect voor zowel de woonkamer als de badkamer dankzij zijn uitvoering in kleine afmetingen.

 

Verkrijgbaar in verschillende maten: 

60 x 120cm, 90 x 150cm, 120 x 170cm, 140 x 200cm, 170 x 240cm

De gebruikte materialen voor de JINZU tapijten zijn zeer resistent en van hoge kwaliteit. Alle tapijten en stoffen van JINZU zijn handgemaakt, geweven volgens eeuwenoude technieken.

Het artisanale aspect maakt de confectie van elk stuk uniek, de kleuren en afmetingen van elk product kunnen dus licht afwijken van de ene creatie tot de andere. Dit mag dus niet worden aanzien als een fabricagefout, integendeel,  dit brengt een meerwaarde aan charme aan de producten van JINZU.

We benadrukken het feit dat alle stoffen producten van JINZU gemaakt worden van gerecycleerd katoen en zijn dus zeer milieuvriendelijk