DAKAR GEEL

Dakar is een dik tapijt in soepel katoen met een zeer specifiek motief. Het zal een grote toets van originaliteit en vrolijkheid geven aan uw interieur. Het is gemaakt in een dubbele dikte wat het zeer zacht maakt en erg aangenaam om aan te raken. Deze dubbele dikte geeft het ook het voordeel van omkeerbaar te zijn met een verschillend motief aan beide kanten. Het zal perfect haar plaats vinden in salons en kamers. 

De gebruikte materialen voor de JINZU tapijten zijn zeer resistent en van hoge kwaliteit. Alle tapijten en stoffen van JINZU zijn handgemaakt, geweven volgens eeuwenoude technieken.

Het artisanale aspect maakt de confectie van elk stuk uniek, de kleuren en afmetingen van elk product kunnen dus licht afwijken van de ene creatie tot de andere. Dit mag dus niet worden aanzien als een fabricagefout, integendeel,  dit brengt een meerwaarde aan charme aan de producten van JINZU.

We benadrukken het feit dat alle stoffen producten van JINZU gemaakt worden van gerecycleerd katoen en zijn dus zeer milieuvriendelijk.

30 andere producten in dezelfde categorie: